27 Şubat 2014 Perşembe

Oradan , buradan.



Merhaba,

Bir ara başlamışım bu yazıya ve unutmuşum, tamamlşayayım ve yayınlayayım.


Ayşe Arman ı okudunuz mu bugün, - o gün oldu zaman tabi :-) - bizi anlatıyor yaw. Bir tık.  Hayatlar ne kadar benzeş. Acaba Arzu ve Yeşim in dediği gibi biz kızlar olsak daha mı mutlu oluruz ne, yoksa erkekler bize bir ayarlama yapmak  için mi dünyada lar. Ama biz babamızı da çok seviyoruz, yok mu bunun ortası :) - Cem i kastediyorum kardeşim -


Peki bu aralar Melike Karakartal ı okuyormusunuz, öyle güzel konuları o kadar açık, detaylı yazıyor ki, takip etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Kelebek i okumak için  ana sebeplerden, birde ara ara sinirlensemde Osman Müftüoğlu da çok güzel yaşam koçluğu yapıyor.

Sabah yürüyüş ganimeti kişnişler.




Yaw daha dün konuştuk, dedikki Kayahan ve Nilüfer tınılarını kaybettiler birbirlerisiz. Ve bugün Cengiz Semercioğlu yazmış, Kelebek te,  barışmışlar ve konser olabilir diye. Bir gelseler bu yaz Aspendos a kızımıda kocamıda atıp götürsem Aspendos a o büyülü atmosfere. Dinlesek, mest olsak.

Hadi buyrun anılar, yıllar yıllar önce çuval, evet bildiğiniz çuvalı giyip sahnesinde bale resitali varken köle olduğumu hatırladım şimdi. Bayağı da iyi para almıştık. Türk gecelerinde lokumcu kız olmuştuk filan. Ne günlerdi, gençlik. Sahnede o çuvallarla köle gibi gezerken bayağı bir donmuştukda Aspendos ta. :-)

Tam da Kelebek i okuyun dediğim günde Onur Baştürk te pek güzel yamış, insanın içine sevinç doluyor. Evet kadın eli değen heryer şenleniyor. Boşverdik ülke gündemini bugün ne yapalım.

Birde açık radyo, hernekadar burada nedendir bilinmez, internet ten bile dinleyemesemde. Ve borusan klasik radyo. Tekrar sağol I pad için  kardeşim. Keyif.. Keyif...

Yonca nın sevgililer günü yazısı da süper. Hürriyet reklamı gibi oldu bu dağınık yazı.

Ada dan inciler;

Anne Arda, bisikline gitti galiba bugün, emin değilmisin kızım, bilmem ki, tuvalete gitmiş de olabilir dediler . Bi ağladık anne, aa niye ağladınız meleğim.  Bisikline gitti diye ( disiplin)  neden kızım? bisikline gidince ne oluyor bilmem ki artık ölümemi gidiyor, nereye gidiyor. Koptuk tabi.

Kalın sağlıcakla
Dağınık anne




3 yorum:

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Aynı yazarları okuyoruz zannımca :)
Sevgiler :)

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Aynı yazarları okuyoruz zannımca :)
Sevgiler :)

Mine Tozanlıoğlu dedi ki...

bisikline ha ha ha önce bisiklet mi diyor acaba dedimdi öptüm :)