30 Ocak 2013 Çarşamba

Yarı yıl tatili 2

Merhaba,

Dinleniyoruz biz, dinlenirken Ada kız ın sınıfında ki yap-boz ları yapıyoruz. Çok dağılmış. Bayağı keyf alıyoruz. Büyükanneden yardım alacağız orası kesin tabi.

Salı ve Çarşamba cimnastik teyiz, yeni pilates eğitmenlik kursu başlamış, bir diğeri o bitmeden başlayacak. Hızlandılar, oysa biz 6 ay beklemiştik. Üstelik ellrinde kağıtlarla dolaşmıyorlar, hareket isimleri duvarlarda kocaman yazılı. Şanslılar. Ben de aralarında hareketlerimi yaptım. Şaşırdılar soru sordular. Ben de yanıtladım, aldım ya sertifikayı onların gözünde önemli bir şahısım. Hareketlerim değişik geldi onlara, anlattım.Çok da geveze olmadan tabi.

Yarıyıl programımıza Turkuazzo yu ekleyeceğim. Palyaçoların su içinde ki gösterileri ilginç olabilir, katılımcılara bir sonra ki Cumartesi yapılacak Winks için davetiye verilecekmiş. Ada delirecek.

Bir de şöyle bir link var, daha fazla yarıyıl programı isteyenler için bir tık

Bir de Kadıköy de yıllardır olan 5-8 katlı bir binada hizmet veren Pera varmış. Biz yeni öğrendik. Bizim programımız dolu ama siz yararlanabilirsiniz. Bir tık da onun için.

Dünden komik bir anı; az kullanılan bir odadaki tozlu masanın üstüne, oraların tozunu alması gerekli beye uyarı olsun diye, toza, ''sen öldün ... bey''  yazılmış. Sonra sohbet sırasında o bey e notu gördünmü diye sorulmuş, o da aynen yanıtlamış, siz cevabı gördünüz mü?? Gidip bakmışlar, toza şunlar yazılıymış; ''melekler ölmezzz..''  nasıl, çok güldüm.



Bu yazı kısa olsun.
Uykulu anne






3 yorum:

Lezzetli Sanatlar dedi ki...

Yarı yıl tatilini ne güzel değerlendiriyorsunuz. Çok güzel:))
Yaptıklarınızı ve gezeceğiniz yerleri anlatmanızı sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgiler Meraklı Adanalı...

Oglak Kizlari dedi ki...

Lezzetli sanatlar,

Evet evet bizi takip ediniz. :-)

Gezerek anne

Ozlemaki dedi ki...

yunusaki ayvalık'da. hafta sonu dönecekmiş velet =)