24 Kasım 2011 Perşembe

Oyuncak Müzesi Programı

Merhaba,

Nalan hoşgeldin :-)
Yeni evin hayırlı olsun. Şans getirsin.

Yorum bırakmak için; yazımın altındaki yorum kısmına tıklayıp, gelen kutucuğa yorumunu yazdıktan sonra, alttaki ''adsız'' kutusuna işaret koyarak işlemi tamamlayabilirsin.

Buyrum Oyuncak Müzesi nin Aralık ayı programı.
Rezarvasyon ayptırmayı unutmayın.




                                                                                                             Aralık Ayı Etkinlik Programı
 Faber Castell ile Hayallerim Atölyesi
 “Dünya Turunda” atölye çalışmaları ,gözlem gücünü geliştirmeye yönelik etkinliklerden oluşmaktadır.
3 Aralık Cumartesi-    EGE DENİZİNDE YELKENLİM İLE GEZİYORUM  ( resim Atölyesi)Ülkemizin üç tarafı denizlerle çevrilidir. Ege Denizinde ben ve  yelkenlim  yolculuğa çıkıyoruz.
10 Aralık Cumartesi-  MERCAN ADASINDAKİ MAYMUN VE HİNDİSTAN CEVİZİ  (resim atölyesi)Büyük Okyanusta  gizemli bir mercan adasına gidiyoruz.
17 Aralık Cumartesi-  İÇİNDEN DENİZ GEÇEN BİR ŞEHİR İSTANBUL  ( resim atölyesi) Dünyada kaç şehrin içinden deniz geçer? Bizim İstanbul’un…. Neler vardır bu güzel denizin içinde, sahilinden nerelere el sallarız?
24 Aralık Cumartesi-  KAYIP ÜLKE ATLANTİSİ HAYAL EDİYORUM ( resim atölyesi)Kayıp ülke Altantis’i hayalimizde canlandırıyoruz. Su altındaki bu gizemli ülkeyi ve içindeki hazineleri resimliyoruz.            
31 Aralık Cumartesi-  YILBAŞI AKŞAMINA MASKEMİ  HAZIRLIYORUM (resim atölyesi)Bir yıl daha büyüdüm. Yeni bir yıla sevinçle giriyoruz. Akşam ben de maskemi takacağım.
Saat: 11:00-13:00
Yaş Grubu : 4 -8 Yaş
* Atölye çalışmaları müze ziyaretçilerine ücretsizdir.
 Müze giriş ücreti; tam bilet 8 TL, indirimli bilet 5 TL’dir.

İstanbul Oyuncak Müzesi’ndeki “Faber-Castell ile Hayallerimin Peşinde ” atölyelerine katılmak için
0 216 359 45 50 – 51 numaralı telefonları arayarak rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.

 İbiş Ve Arkadaşları’nın Maceraları Kukla TiyatrosuGeleneksel kukla tiyatrosu İbiş kısa bir aradan sonra tekrar İstanbul Oyuncak Müzesi’nde seyirciler ile buluşuyor…
İbiş ve arkadaşları hem çok güldürecek hem de düşündürecek. Tarihten günümüze taşınan bu eğlenceli maceraya hazır mısınız?

Oyun Tarihleri: 3 Aralık  Cumartesi/ 10 Aralık Cumartesi /17 Aralık Cumartesi /24 Aralık Cumartesi /  31 Aralık Cumartesi
Saat: 14:00
Yaş Grubu: 3 yaş ve üzeri
Etkinlik Ücreti: 15 TL.’dir.(Müze giriş ücreti dahildir.)




 Seramik Atölyesi Toprak her zaman insanın yakın dostu oldu. Geleceği toprağa dokunarak ellerimizle şekillendirdik. Kimi zaman araç, gereç yaptık, kimi zaman yuva yaptık içinde barındık. Şimdi çocuklar İstanbul Oyuncak Müzesi seramik atölyesinde kil ile birlikte düşlerini şekillendirecekler ve seramikten yapılmış sürpriz bir objeyi renklendirecekler…
Etkinlik Tarihi: 4 Aralık Pazar
Saat: 12.00-13.00
Yaş Grubu:4-9 yaş
Atölye Ücreti: 25 TL’dir.( Müze giriş ücreti dahildir).




Ahşap  Çerçeve Kukla Tiyatrosu"Dona Rosita'nın Dokunaklı Güldürüsü"
Yazan    : F. G. Lorca
Yöneten : Emre Tandoğan
Kukla Tasarım : Çağrı Yılmaz, Güzin Cengiz, Arzu Güven
Oynayanlar : Emre Tandoğan, Elif Arman
Oyun Tarihleri: 4 Aralık Pazar/ 18 Aralık Pazar / 1 Ocak Pazar
Saat: 14:30
Yaş Grubu: 7 yaş ve üzeri
Bilet Ücreti: 15 TL. ( Müze giriş ücreti dâhildir).


                                                             
Dedio- Uçan Kuşlar Atölye Çalışması
Kuşlar, “ Dedio Yaratici Eller Atolyesi”nden evlerimizde uçacak…
 Ellerimizin arasında şekillenecek tahtadan martılar, leylekler ve pelikanlar iplerle bağlanıp uçmaya hazır hale gelecek ve  hayallerimizle boyanarak renklenecek, dokunduğumuzda uçacak…
 Haydi yaratıcı  eller iş başına!

Egitmen: Deniz Dogruoz
Etkinlik Tarihi : 11 Aralık Pazar
Saat: 12.00-13.00
Yaş: 4-11 Yaş
Atölye  Ücreti:  25 TL’dir.(Müze giriş ücreti dahildir.)





İllüzyon Gösterisiİllüzyon gösterisi,Selim Başarır ve İstanbul Magic Academy illüzyonistleri tarafından  gönüllü olarak sunulmaktadır…
Koltuk sayımız sınırlı olduğundan gelmeden önce rezervasyon yaptırmanızı öneririz.

Gösteri Tarihleri: 11 Aralık Pazar -25 Aralık Pazar
Saat:14:30
Yaş Grubu: 7 yaş ve üzeri (Gösterimiz müze ziyaretçilerine ücretsizdir.
Keşif Oyunumuza Sizlerde Katılın!
 Çocuklar, Paleontolog Doktor Nuran Filoreau  ile birlikte yaptıkları kazılar sırasında  “Fosil nedir?”, “Neye benzer?”, “Nerede bulunur?”, “Fosil bize ne anlatır?” gibi soruların cevaplarını öğreniyorlar.
 Çocuklar yaptıkları keşif kazısıyla kum havuzunun içerisinde ki fosilleri bulup,    geçmiş ile günümüz arasında bağlantılar kuruyorlar.   
 Küçük araştırmacılar bilim adamlarının yöntemleriyle hem eğleniyor, hem de öğreniyorlar.
Çocuklarına bilimi,araştırmayı sevdirmek isteyen velilerin, bu çalışmaya katılmak için İstanbul Oyuncak Müzesi'ni arayıp kayıt için rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir.
Tarih:  18 Aralık Pazar
Saat: 11:00- 12:00
Yaş: 4-9 Yaş
Ücret:  25 TL’dir.  ( Müze giriş ücreti dâhildir.)

mnmnbmbmbmbm
Anne-Çocuk  Bez Bebek Yapım Atölye Çalışması
‘Hep böyle bir bebeğim olsun istemiştim!’
‘Benimde böyle bir bebeğim vardı’....
Bu cümleleri kim bilir kaç kere kurdunuz. Şimdi çocukluk dostunuzla tekrar buluşmak için hazır mısınız? Üstelik bu kez en sevdiğiniz bebeğinizi siz yaratacaksınız!
Banu Kurt’un eğitmenliğinde gerçekleşecek olan Bez Bebek yapım atölyesinde hem çocuğunuz ile güzel bir vakit geçirecek  hem de içinizdeki çocukla tekrar buluşmanın keyfini yaşayacaksınız.

Atölye Tarihi: 25 Aralık Pazar
Saat:11:00-16:00 arası
Yaş Grubu: 5 yaş ve üzeri çocuklar ile annelerine yöneliktir.
Atölye Ücreti: 100 TL. +KDV’dir.( Müze giriş ücreti dahildir).

kjkjkjg
jhvjhvjhvj
kmşlm
Tahta Oyuncak Boyama AtölyesiBirbirinden farklı, sevimli şekillerden oluşan tahta oyuncaklar çocuklardan ve büyüklerden ilgi görüyor. Çocuklar kendi oyuncaklarını yaparken hem yaratıcılıklarını geliştiriyor, hem de çok eğleniyorlar. Gözetmenimiz tarafından yapılacak olan atölye çalışmasına grup olarak katılmadan önce randevu almanız gerekmektedir.
Atölye alanında farklı bir etkinlik olmadığı sürece her Cumartesi-Pazar gerçekleşecek etkinliğimizin saatlerini öğrenmek için İstanbul Oyuncak Müzesi’ni telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.




İstanbul Oyuncak Müzesi sizleri Yasemin Sungur eşilğinde "KİTAP ile SOHBET’e" davet ediyor…
İstanbul Oyuncak Müzesi her Salı saat 11.00-13.00 arası Yasemin Sungur’un düzenlediği ‘Kitap ile Sohbet’ e ev sahipliği yapıyor. Bu etkinliğe kadın, erkek, genç, yaşlı dileyen herkes katılıyor. Bu sohbette yaşayan ve yaşamayan yazarların kitapları yaklaşık bir ay boyunca birlikte okunuyor, tartışılıyor ve zaman zaman yazarlar da davet ediliyor. Daha sonraki aylar yeni kitaplar okunuyor.
Katılım Ücreti: 22 TL’dir.
Yetişkinlere yönelik bu etkinliğe katılmak ve kayıt yaptırmak için İstanbul Oyuncak Müzesi’ni aramak yeterlidir.
www.yaseminsungur.com
jgkjhş
öjhgkhgl
jhjhg
öhvlhl
lbljş
lhjvlhl           
Yelda Baler İle Fotoğraf  Dersleri
Temel Fotoğraf Eğitimleri: Işığı, rengi ve kompozisyonuyla doğru fotoğraf çekmeyi, estetik bakış açısıyla etkili fotoğraf kareleri yakalamayı istiyorsanız, sizi Fotoğraf eğitimlerimize katılmaya çağırıyoruz. 
  İster analog, ister dijital makinayla çekim yapın, fotoğraf çekmenin kuralları ve teknikleri aynıdır. “Fotoğraf Dersleri” öncelikle dijital veya analog makine ayırımı yapmaksızın fotoğrafın temel teknik bilgilerini öğretip,  çekmek istenilen konuyu doğru bir şekilde fotoğraflayabilmeyi amaçlıyor.   Her kur döneminin sonunda katılımcılara İstanbul Oyuncak Müzesi tarafından katılım sertifikası verilmektedir.   Başlangıç Tarihi:  29 Kasım  Salı   Saat: Dersler her Salı Saat 19:15-21:15 arasıdır.  
Kurs Ücreti: Toplam 300 TL.+KDV. Dir.  (Fotoğraf Dersleri haftada bir gün ve iki saat olmak üzere iki aylık kurlar halinde, 6 teorik 2 uygulama olarak yapılmaktadır. Dış mekan uygulamaları toplam 4 saattir.)  
Geniş bilgi ve kayıt için:   İstanbul Oyuncak Müzesi Ömerpaşa Caddesi, Dr.Zeki Zeren Sokağı, No: 17 Göztepe-İstanbul Tel: (0216) 359 45 50 – 51
www.istanbuloyuncakmuzesi.com
Yelda Baler için: yeldabaler@superonline.com 
                                  

Kopyacı anne Çiğdem

Hiç yorum yok: