13 Haziran 2011 Pazartesi

Müsamere


Merhaba,

Kızım bu hastalık dolayısıyla bir şımardı ki sormayın. Dün gittiğimiz lokantada kendini aştı. Hiç sevmediğim bir çocuk tipi oldu. Bugün itibari ile eski usule devam. Kızım iyileşti, ağlarsa burnu tıkanacak korkusu olmadan yola devam şükür. Oh kızım geri döndü, şimdi odasında boyama yapıyor ve müzik dinliyor. Maşallah.

Ada nın yuva müsameresi saat 17,00 de Marmara Eğitim Kurumlarının Başıbüyükte ki muhteşem tesislerinde başladı. Ah paranın gözü çıksın diyelim. Eve de yakın, ekonomi uygun olsa ver kızı oraya ve unut. Eğitimi için daha önce övgülü sözler duymuştum zaten, yeri de görünce ikna oldum. Belki de hazırdım ikna olmaya çoktaaan. Güzel bir tiyatro salonu, geniiş bir kampüs, anaokulu bahçesi süper, hava temiz, görünen sadece orman, apartman yok çevrede. Haftasonu piknikçiler çevresini istila etmişti ama bizene. Yatılı kalanların binası filan süperdi. Ellerine sağlık güzel bir yerleşke olmuş. Geleceği bence ODTU gibi olur.

Yumurcak Anaokulu çok güzel hazırlanmıştı. Gösteri neredeyse 2 saat sürdü. Yasemin ler hemen arkamızdaki sıradaydılar. Yasemin pek güzel olmuştu. Musa nın hala beli ağrıyordu. Kızlar gösteriye başladılar bizde gülmeye başladık ve sonuna kadar çok eğlendik. Harikaydılar. Çok başarılı, itaatkar, güzel, neşeliydiler. Bayıldık. Okul işetmecisi Eser hanım a çok teşekkürler.
Başta 200 Tl çok dedik ama gösteri bitince değdi dedik. Kıyafetler, ortam, insanlar herşey süperdi. Fotoğraflar Yaprak da. Gelince koyarım birkaç resim.

Dönüşte sahildeki Koz Kanat a gittik ama servis rezelet ve çok ağırdı. Seçim yasağı olduğu için içkide yoktu. Yemek beklemekten yorulduk. Ama yinde aile ile birlikte olmak güzeldi. Aile ye rezil olduk ama olsun. Doyduk işte. Sonda gelen incir tatlısı Yılmaz babayı ihya etmeyi başardı. Demem o ki. Köz Kanat işi bozmuş biraz. Hesap mı 9 kişi 167 Tl ödedik. Afiyet şeker olsun.

Bu arada çatımız aktı. Tamirat bugün başladı. Bu sene felaket yılı bizim için. Bilenler okuyup üflesin ltf.

Akp. %50 tarih oldular. Menderes, Demirel ve Erdoğan. Başarı budur.

Resim yok, bidaki sefer. Ama durun eskilerden seçeyim birtane.

Sevgiler
Tatili gelmiş anne Çiğdem

2 yorum:

Tijen dedi ki...

Aman da aman büyümüş de müsamerelere katılırmış. Severim ben onu. (Bizimkinin de yakında bale gösterisi var, yanında olmayı çok isterdim!)
*** Şimdi çılgınlar gibi yağıyor, umarım çok sürmez, bu akşam yolcuyuz çünkü. ***

Deli Anne dedi ki...

Ahaha tatili gelmiş anne Çiğdem öperim:)