26 Eylül 2010 Pazar

Pazar gunu kısa geziler

Merhaba,

Cumartesi gunu gidilen Medrano sirki çocuklar tarafından begenildi amma beyler pek begenmemişler. Biz hanımlarda o arada Tepe de dolastık, kaave içtik v.s. Akşamina dostlarla yemek, yaşları birbirine yakın üç çocuğun keyifli dakikaları ve leziz Palamut sefası ile geçti. Yatiş 02.00. Sabah kalkış 11.00 tuuuuuuh 11.00 annemde olmamız için kahvaltı saati. Biz neredeyiz yataktaaa...

Kahvaltı sonrası gazete sefası veeee hoooppp sahile. Caddebostan a kim gidecek şimdi dedik veeee Harput Bistro da karar kıldık. Isme bakarmısınız. Idealtepe de sahilde bir cafe, sandalyeleri rahat ve çocuk parkının kenarında oturabiliyorsunuz. Bir su, bir çay 2.5 Tl. Oradan hadi Narcity nin yolunu bulalım dedik. Uzun hikayesi var bu Narcity yol bulma hikayesinin.


Neyse yola dustuk ve tabiki yolu bulamadık ama Fındıklı tarafında Gold Country diye bir piknik alanı bulduk. Giriş araba 5 Tl, kisi 1 Tl. Ustelik girişteki bey tanıdık çıktı.

Bu restaurantta da çocuk parkına yakında oturabileceginiz masalar var. Masaların orta kısmı mangal olmus, eger etinizi ve servisinizi kendiniz götürürseniz fiyat 25 Tl. Et kilosu 60, tavuk galiba 45 ve kofte 40 Tl. Içki de var. Ben restauranta gitmeyeceğim kendim mangal yapacağım derseniz de rest. dışında aynı masalardan var buyrun orayı kullanın derim. Buyuk rakı 50, bira 6 Tl.

Aslında dun akşam hava güzel oldugu icin kendimize boyle biryer aramıstık. Keşke dün akşam bu mekanı bulabilseydik. Eve 10 dk. bir mesafede boyle bir yer bulmak dogrusu çok hoş oldu. Ustelik onumuz Sonbahar.
Yaşasıınnn.

Dönüş anneeee, makarna köfte üstüne çayyyy ve yağmur.

Keyifli anne Çiğdem

Hiç yorum yok: