2 Temmuz 2010 Cuma



Dalyan da kaldik, dere kenarinda bir pansiyonda. Oda + kahvalti 80 Tl. Bu oda fiyati. Mutavazi bir oda, cocuk icin ek yatak mevcut. Yandaki resim bu pansiyonda odadan cikinca, merdivenleri inerken her sabah gordugumuz ve hayata sukrettiren bir manzaraydi bizim icin. Begonvil lerin renkleri Istanbul dakilere hic benzemiyordu. Ada dakiler haric tabi.

Ilk haftamiz geceler dahil cok sicakti, Ada nin saclarini banyodan sonra kurutmadik bile. Acik saclari, elbiseleri ve cantalari ile Dalyan sokaklarindaki calimlarini bir gormeliydiniz iki kizin. Sonraki aksamlardan birinde tam da dere kenarinda balik raki keyfi yaparken simsekli ve firtinali cok guzel manzarali bir aksamimizda oldu ama. Gerci keyfimiz arkadasimizin hastaligi ile biraz golgelendi ama yine de guzeldi.

Soldaki resim ise Ada kiz ve kirmizi benekli elbisesi. Biraz da buyuk geliyor tabi cimcimeye.
Pansiyonun kendine ait korunakli bir bahcesi mevcut ve eger cocuklu bir aile ile gidiyorsaniz, onlar oynuyorlar sizde iceceklerinizi icip, sohbet edip rahat rahat sohbet edebiliyorsunuz. Sanki cocuksuz tatile cıkılmıs gibi. Hatta esim kiziyla birlikte olmayi ozledi desem yeridir.

Pansiyonumuzun detaylari;

Dalyan Pansiyon
Ismet Nur
Tel : 02522842370
www.dalyanpansiyon.com

Iztuzu plajina gitmek isteyincede sadece merkezdeki motor isletmelerini arıyorlar sizin icin ve hoop cantalarinizi alip pansiyonun onundeki iskeleden motora binip harika yolculugunuza basliyorsunuz. Cocuklar ozellikle keyif aliyorla motorda olmaktan. Bu arada denizin en cok keyfini cikaran Buse oldu benim kiz dalgalardan urktu. Oysa gecen sene haydi hoop annecim atliyoruz diyordu Kusadasin da.

Dalyan da aksamlari pek cok restaurant ta yemek yiyebilirsiniz, her keseye ve keyfe gore lokanta mevcut. sadece merkezde parkin karsisindaki ev yemekleri yapan lokantayi tavsiye etmem cunku rezil ve pahali. Adini maalesef hatirlamiyorum. Cocuk parki ise konforsuz ve asla cocuklarin yalniz birakilmayacagi bir park.

Eger meydandaki Caretta Lokantada birseyler yerseniz, cocuklarda ayni meydandaki yanan sonen isiklarla oynayabilirler.

Bu arada Goztepe Ozgurluk parkinda aksam 21,00 de baslayan ucretsiz tiyatrolara ugramayi ihmal etmeyin. giderken kediciklere de kuru mama goturebilir ve oraya kapiya asiverebilirsiniz. Hayrina.

Sevgiler
Mutlu anne

1 yorum:

Adsız dedi ki...

selam